Ясно е кои са жертвите от Негован, съобщи Нова телевизия. Разследващите

...
Ясно е кои са жертвите от Негован, съобщи Нова телевизия. Разследващите
Коментари Харесай

Установиха самоличността на жертвите от Негован

Ясно е кои са жертвите от Негован, заяви Нова телевизия. Разследващите са открили самоличността на убитите мъж и жена, чиито тела бяха намерени изхвърлени в язовира. Има и арестувани.

Двамата са живели на фамилни начала на софийския бул. " Витоша ". По информация на NOVA, мъжът е Йордан Атанасов, някогашен треньор по битка, дълги години живял и работил в чужбина. Съседи потвърдиха, че не са виждали двойката повече от месец.

Атанасов е бил треньор в „ Олимпийски очаквания ” и деца от Нигерия са идвали на лагери в България. Бившият треньор по битка има щерка, женена за нигериец, с който имат и дете.

Приятели на Атанасов обявиха, че за последно са го виждали преди 3 месеца на заравяне.

Телата на убитите бяха открити преди 10 дни от риболовец. Полицията пъвоначално разгласи предполагаемата възраст на жената - сред 45 и 55 години и на мъжа - сред 65 и 75 години, а по-късно разпространи фотоси на облеклата, с които са били облечени жертвите, надявайки се някой да успее да ги разпознае. След това бяха оповестени нови фотоси на ключове от кола, открити на мястото, а също стана ясно, че жертвите евентуално са имали бяло куче. 

Полицията публично не дава никакви детайлности по случая.

Работата на проверяващите продължава.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР